Milyen laptop éri meg az árát számomra?
Tudom hogy nincs olyan hogy "legjobb laptop" mert mindenki saját maga tudja hogy mire használja a gépét és ennek megfelelően választ.
Ezért fordulnék inkább az olyanokhoz akik értenek is valamit ehhez a témához.
Nekem már 5. éve van egy Fujitsu-siemens laptopom, de amikor vettem használtan, már 3 éves volt. Ahhoz képest egész jól bírja, csak már annak az árán amit ráfordítottam vehettem volna egy vadi új laptopot.
Tudni kell ez a laptop napi szinten felidegesít mivel egy facebook mellett esélyem sincs egy youtube-os videót végig nézni akadás mentesen.. Na jó, maximum ha épp akkor kapcsoltam be. Hozzá tenném napi szinten fagy le, ha 1-1.5 óránál tovább használom akkor újra kell indítani. Durván 2 havonta benyomja a kékhalált, és kb 15 percenként állnak le a "pudingok" (tudom hogy nem ez a neve, de soha nem tudom megjegyezni, bármilyen sűrűn is látom)
Szóval nagyon nagyon szeretnék egy másik gépet amin mondjuk nyugodt szívvel megnézhetek egymás után 2 db youtube-os videót, vagy esetleg ismerné azt a szót hogy játék.. mert ez a laptop az angry birds-en kívül semmivel nem birkózott meg amit leszedtem rá..
Szóval várnám a válaszokat, hogy milyen laptopot érné meg vennem, ha 75%ban internetezésre/filmletöltésre 20%ban játékra és és 5 %ban a Wordre venném igénybe egy laptopomat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!