Miért indul újra a gépem?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy be kapcsoltam a gépet és azzal fogadott hogy válasszak az alábiak közűl :normál módú indítás, csökkentett stb. valameikre rá lépek mindíg be ugrik egy kék kép és ujra indúl az egész és kezdődik ujra az egész próbáltam. Be raktam az xp-cd émet hogy frissítsek de nem bootolja be próbálkoztam már az f8-al is de semmi ti tudtok valamit?#Ujraindúlagép
2012. nov. 19. 17:43
1/6 anonim válasza:
A jelenség neve kék halál és ha megirod nekünk a hibakodot akkor tudunk segiteni
A STOP elöt van egy szám és írás azt írd le nekünk
2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy csak egy pillanatra villan be a kék halál és rögtön ujraindúl a gép és nem tudom el olvasni ami oda van írva de ijesmi lehet annyit ki tudtam belőle szűrni [link] nem virus hanem egy kép a hiba jelentésről
2012. nov. 19. 18:42
3/6 anonim válasza:
Le kéne fényképezni valahogyan mert a kékhalál 1000 hibajelenséget produkálhat
telepítettél valamit a gépre vagy csináltál valamit?
bármi ?
4/6 A kérdező kommentje:
hát játékot telepítettem leg utoljára rá és amikor ki akartam kapcsolni akkor be jött az frissítés de mivel órák múlva is csak ezt mutatta 1/7 frissítve meg fogtam és ki kapcsoltam kézzel azóta nem mükszik most kapok egy xp cd-ét mert az enyém szerintem nem eredeti és azért nem boot ol mert mondták hogy azzal kéne vagy frissítenem vagy javitanom
2012. nov. 20. 08:54
5/6 A kérdező kommentje:
STOP: 0x00000024 (0x00190203, 0x86EE18D8, 0XC0000102,0X00000000) el küldtem üzenetbe is hogy midnenképp meg kapt légyszi segíts
2012. nov. 20. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!