Mi lehet a Baja?

Figyelt kérdés
Valami baj lehet a gépemben a hangszóróval vagy nem tudom. De amikor zenét hallgatok,vagy legyen az bármilyen zene akkor elkezd akadozni a hang és olyan "dubstepes" hangása van.Mitől lehet?
2012. nov. 18. 19:39
 1/5 anonim válasza:
valószínűleg a hangkártyád már régi vagy rossz és kezd tönkremenni nekem is volt már olyan meg már olyan is volt hogy a hang el vékonyodott és cseréltem vagyis hang klártyád hal meg
2012. nov. 19. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
és egy új hangkártya mennyibe kerül?
2012. nov. 19. 15:12
 3/5 Golan Trevize ***** válasza:
A Baja (Ferenc) egy országgyűlési képviselő lehet.
2012. nov. 19. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy -.-
2012. nov. 19. 17:38
 5/5 anonim válasza:
használtan én vettem még 2008 ban egy használtat 800Ft volt és egyátalán semmi bajom nincs vele és eléggé jól szól a zene miatta de vehecc újat is 2-4 ezer gb ha jól tudom ha ügyesvagy akkor 800-900Ft kapsz használtat ami jó szerintem nem pénz érte
2012. nov. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!