Túl kevés a virtuális memória! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már csináltam lemeztöredezettség mentesítést... Elvileg az segít ...ja 1hétig jó volt.Segítsetek:S2012. nov. 16. 22:31
11/17 A kérdező kommentje:
108 GB
2012. nov. 17. 19:10
12/17 anonim válasza:
Nem a lemez méretével van gond, hanem a memória méretével. Nem hiszed el, hogy kevés az a fél giga. Manapság már az egyszerű internetezéshez is sok memória, gyors processzor és jó videokártya kell, mert a weblapokat is teleb*sszák mindenféle effekttel. Gondolom még közben 3 féle weblapon vagy (hacsak nem 20 egyszerre meg van nyitva, minek is bezárni) és még filmet is nézel eközben. Meg tele van a traybar mindenféle háttérben futó program ikonjával. Azért írja ki hogy kevés a virtuális memória -kedves kérdező-, mert már a fizikai memóriád csordultig van és a lemezre írt memóriatartalom is vészesen közelít a maximálisan beállítotthoz.
13/17 anonim válasza:
"Nem a lemez méretével van gond, hanem a memória méretével."
Nem a memória méretével van a gond hanem a VIRTUÁLIS memória méretével, az meg ugye a lemez szabad helyével is lehet összefüggésbe, mert ha nincs elég hely a vinyón akkor nem tudja növelni a virtuális memória méretét. Ezért kérdeztem...
14/17 anonim válasza:
De nem véletlenül írja ki, hogy nincs elegendő virtuális memória.....
15/17 anonim válasza:
Így van. De annak lehet az az oka, hogy nincs elég hely a merevlemezen, ha jól tudom...
16/17 A kérdező kommentje:
őőő szóval akkor mi a francot tudok csinálni?:D
2012. nov. 18. 21:18
17/17 anonim válasza:
Ott az 5-ös válaszba a link, hogy kell virtuális memóriát növelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!