Csökkentett mód, de miért?
Figyelt kérdés
Win7-en a nod32-höz szedtem le egy fix-et amit elindítottam és újraindult a gép Csökkentett módban és hiába nyomom az F8-at újraindításoknál, hogy normál módban indítsa csak is csökkentettben indul el. próbáltam javítással,rendszer visszaállítással,de semmi változás.Mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni esetleg találkoztatok már ilyennel?2012. nov. 16. 21:22
1/1 anonim válasza:
fixálta a nod32 fix...
(egyébként el tudtad távolítani ezt a törést?)
ha igen, csökkentett módban, futtass le egy vírus-ÍRTÁS! programot az Online Kaspersky programmal. Ha ez sem segít, Csökkentett módban, mentsd le a gépről a pótolhatatlan dokumentumaid, (képek, stb.) majd a telepítő lemez be a meghajtóba, és WIN7 szűz, teljes telepítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!