Miért indul újra a gépem ha bármit le akarok tölteni? (többi lent)
Ha valami buhera windows-al próbálkozol, akkor lehet hogy eleve vírusos a telepítő (vagy ha aktiváló van hozzá, akkor az).
Nem tudom milyen régi a géped, de pl. xp 98-as kiadású biossal is elfut frissítgetés nélkül.
Egy átlag felhasználónak soha nincs szüksége bios frissítésre, csak ha nagyon új a gépe és kiforratlanul került ki a bios ahhoz az alaplaphoz, bár ez elég ritka. (Első kiadás után max fél évvel történik az utolsó javított bios frissítés kiadása egy-egy alaplaphoz.)
Ha nem azt írja, hogy frissíteni kell, hanem azt, hogy beállítani, akkor elemet kell cserélni az alaplapban.
Amúgy miért kell minden felmerülő hibát újratelepítéssel megoldani? 5-8 éves rendszereim (pl. Win 2000, XP x64) a mai napig futnak... ha hiba volt, javítottam, nem pedig töröltem mindent, amivel feláldoztam volna pár évnyi beállítást, adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!