Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ACER laptopok...

Mit gondoltok az ACER laptopokról? Mi az előnyük és hátrányuk?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a közeljövőben szeretnék laptopot vásárolni és egy Acer aspire v5-571 laptopon nagyon gondolkozom. 130ezer Ft-ba kerül és teljesen működőképes, semmi baja sincs. Mit gondoltok a márkáról illetve a típusról? Igazából egy kisebb gépigényű játékra kéne (League of Legends) és persze sokat interneteznék vele.

2012. nov. 14. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ACER mostanában kezd egyre jobb minőségű laptopokat gyártani, már nem az az órmótlan nagy méret és tömeg jellemzi, mint régen.

Teljesen korrekt ár-érték arányban adja a gépeket. A szerelési és egyéb minősége nem mérhető egy DELL, vagy üzleti HP géppel, de nem is ez a célközönség.

Hátrány, hogy nincs hazai szerviz, előny, hogy olcsó. A döntés a tiéd, mi elég sok ACER-t adunk el mostanában.

2012. nov. 14. 18:32
 2/5 Valor ***** válasza:

Nekem 5755-ös Acer-em van. Amit nem szeretek az Acer-ben, az az egy éves garancia (most növelték meg 2 évre elvileg), valamint hogy a hűtést nagyon le szokták szarni az olcsóbb árkategóriákban (150k és alatta): rengeteg túlmelegedésből származó meghibásodás volt, egész egyszerűen a ventillátorok szabad "légzés" mellett sem képesek tartani a hőfokokat, és csak throttling-gal tudja a rendszer kezelni a problémát.

De ez természetesen nem minden típusra vonatkozik. :)

Egyébként pedig jó márka. Általában olcsóbb mint a többi, hasonló tudású laptop.

2012. nov. 14. 19:35
 3/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók. Nekem egy aspire 5552g típusom van és nagyon jó az eléggé komoly játékok (GTA IV) is alcsony grafikai beállításokkal ugyan, de fut akadozásmentesen. Amúgy ez a típus 160k-ba kerül, de az Auchanba ez volt az utolsó szóval így 120k-ért vettük. Túlmelegedési problémái még 38-40 fokban sincsenek úgy, hogy egy jó 7-8 órát is megy szinte folyamatos használat alatt még egy probléma sem volt vele? árához képest tökéletes
2012. nov. 19. 19:29
 4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók. Nekem egy aspire 5552g típusom van és nagyon jó az eléggé komoly játékok (GTA IV) is alcsony grafikai beállításokkal ugyan, de fut akadozásmentesen. Amúgy ez a típus 160k-ba kerül, de az Auchanba ez volt az utolsó szóval így 120k-ért vettük. Túlmelegedési problémái még 38-40 fokban sincsenek úgy, hogy egy jó 7-8 órát is megy szinte folyamatos használat alatt még egy probléma sem volt vele, árához képest tökéletes
2012. nov. 19. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Az Acer nem jó inkább vegyél Sony-t lenovo-t vagy Dell-t.

Az Acr megbízhatatlan,és az aksija hamar beadja a szolgálatot

2013. júl. 28. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!