Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jelzi a windows egy...

Miért jelzi a windows egy mappáról, hogy 415 MB-os, holott a benne lévő fájlok összesen 30 KB-osak?

Figyelt kérdés
Van egy SD kártyáról leszedett mappa, jelzem fényképezőből való, szóval teli volt képpel. Vírusos volt a kártya, ezért a vírusos fájlokat szépen avasttal letöröltem (Így a képeket nem lehet olvasni, sőt a DCIM mappa is csak egy 16 bájtos fájl lett...képek meg sehol, pedig azokat nem töröltem). A mappa mérete 415 MB, de a fájlok a mappában valami 2,3 KB-osak összesen max 30 KB ! Érdekes, mert nincs rejtett fájl, mappa stb, mivel úgy van beállítva, hogy mindent mutat a windows. Help! Nem értem, hogy mi a probléma...

2012. nov. 13. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
formázd egyszer-kétszer le, utána jónak kell lennie
2012. nov. 13. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
a kártyát már leformáztam semmi baja, de előtte átmásoltam a gépre a mappát sd-card nevén volt fent. Na most abban a mappában eredetileg kéne lenni egy DCIM, és egy MISC mappának, ebből a DCIM-ben kéne lenni a képeknek, de ott nincs semmi...az egy 16 (rosszul írtam a kérdésben) KB-os fájl. A MISC-ben is valami nagyon apró fájlokat jelez. DE az SD-Card mappa méretét és fájlszámát már nem nevezném egyértelműnek... összesen 234 fájl, és 415 MB a méret...érdekes, közben meg a mappában van össz 4 fájl. Na ez hogy lehet?
2012. nov. 13. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam, hogy azért másoltam át, mert a kártyán sem jelenítette meg semmilyen recovery programmal sem azokat a képeket, amik rajta voltak...és ugyanígy recoveryvel a gépen sem.
2012. nov. 13. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
már sikerült visszaállítani a képeket trf fájlokként, de azoknak a kiterjesztését átírtam és kész. :)
2012. nov. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!