Mire célszerű lementeni az anyagokat a gépemről?
Van egy csomó anyagom, amit jelenleg nem használok, de kidobni se szeretném, még pár év múlva jól jöhet. Mire lenne jobb lementeni?
DVD-re kiírni, pendrive, vagy kártya?
És milyet célszerű venni?
Lehet hülye a kérdés, bocs, de nem vagyok infó mágus, csak annyira ismerem, amennyire nagyon kell.
külső merevlemez.
www.aqua.hu/kulso-merevlemez-270/merevlemez-9/alkatresz-210/szamitastechnika-207/termekek
Nekem már ment tönkre usb kulcs, és merevlemez is.
Lehet ódivatú vagyok, de még mindig a legbiztosabb tárolásnak a DVD lemezt tartom.
csatlakozom a DVD archívumhoz
(nekem is ment tönkre, külső merevlemezem! úgy, hogy még a KÜRT is csak minimális anyagot tudott menteni róla...)
nagy mennyiség tárolásához mágnes-szallagos, tároló a legbiztonságosabb, ill. javasolt.
"Lehet ódivatú vagyok, de még mindig a legbiztosabb tárolásnak a DVD lemezt tartom."
A DVD minden csak nem biztonságos. A külső HDD-ben én sem bízom - sok itt az olyan kérdés, hogy tönkrement, nem ismer fel... - ezért én belső HDD-t vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!