Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » E-mail gond. Segítene valaki?

E-mail gond. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja nem tudok írni egy olyan címre, ahova eddig probléma nélkül tudtam és az a cím fontosabb, mint bármi más...! :'(

"The error that the other server returned was: 550 550. State 13."

Meg van ott egy csomó - számomra olvashatatlan sor is. Próbáltam segítséget kérni a fiókhoz tartozó fórumon is, de nem tudtak segíteni, vagy talán nem akartak.

Mit jelent az a State 13? Megjavulhat?

2012. nov. 12. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

A Mailbox HETEK ÓTA nem működik, addig tudtam eljutni, hogy belépés, de a leveleket már nem tölti be, mert letiltják.

A Google szerint a MAILBOX trójaival fertőzött, ezért letiltották. Én már készítettem másik postafiókot Indamail-ban. Nem vigasz, hogy elvesztek a leveleim.

2012. nov. 12. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. nov. 12. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Melyik levelező ez? Gmail? Yahoo? Más?
2012. nov. 12. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez hotmail.
2012. nov. 12. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a Microsoft szüntette meg?
2012. nov. 12. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Miért tették volna? Nem hiszem, meg váltottam velük sok levelet, ha ők csináltak volna vmit, akkor nem állnának most tehetetlenül.

Én meg annyira nem értek ehhez. :(

2012. nov. 12. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Megszűnik a Windows Live és a Messanger. Az én Windows Live postafiókomba pl. be lehet ugyan még lépni, de a levelezésem már nincs sehol. Hiába cseréltem jelszót, ennyi volt. A Microsoft ügyködik a háttérben.
2012. nov. 13. 13:11
 8/8 A kérdező kommentje:
A hotmail ettől nem szűnik meg. Csak a Messenger.
2012. nov. 14. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!