Berdopeti kérdése:
Hogy tudom működésre bírni az 1tb-os winyóm?
Figyelt kérdés
az lenne a problémám h újratelepítettem a gépem xp-ről vista-ra.ezzel nem is volt gond mert tökéletesen működik.a gond az az h 2db winchester van a gépben. 1 40gb a windowsnak+programoknak és 1 1tb-os a letöltéseknek,filmeknek,játékoknak stb... a helyzet az az h az xp-vel mind a 2 winchester használtam. semmit nem változtattam meg a gépen(ben) csak a windowst vistat tettem fel az xp helyett.problémám.: hogy nem tudom működésre bírni a 2. 1tb-os winchester em. a biosban ott van!! a lemezkezelőben is látom!!! de a sajátgépen belül nem találom nem tudok neki betűjelet adni mert dinamikus lemez lett. mit tudok csinálni??? h ne vesszenek el az adatok kb 450-500gb.mi a teendőm h újra tudjam használni.nem tudok adatmentést csinálni mert nem tudom hova lementeni rólla a dolgaimat ugyanis ennyi helyem nincs az adatok meg elég fontosak lennének mert főiskolai dolgok is vannak rajta.2012. nov. 12. 10:27
1/3 anonim válasza:
Hiren's Boot cd-t töltsd le, indítsd azzal a gépet, és konvertáld alaplemezzé a vinyót.
2/3 anonim válasza:
Ez is ajánlott ilyen esetben: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm remélem boldogulni fogok vele ...:D
2012. nov. 13. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!