Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az a több mint 200...

Mi lehet az a több mint 200 GB ami a D meghajtón van de én nem látom?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom nem vagyok számítógép zseni, úgyhogy szájbarágós válaszokat várok. :)

Egyszerűen fogalmam sincs miért mutatja hogy majd tele van a D meghajtó, holott kb 45 gb-nyi cuccot találok rajta.

2012. nov. 12. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a D-nek a lomtára. Sajátgép, meghajtóra jobb gomb / Tulajdonságok és ott egy lemezellenőrzést lefuttatni (a diagram alatti gomb)
2012. nov. 12. 08:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de sajnos nem.:( Alig volt valami a lomtárban, azt úgy látom sikerült kitörölni, de a D meghajtó még mindig pirosban van :(
2012. nov. 12. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a D-n a Rendszer visszaállítást.
2012. nov. 12. 08:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat mit írtam nem vagyok penge ebben a témakörben, szóval hogyan? :)
2012. nov. 12. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:

De azért a Google-ról már hallottál, ugye?

[link]

[link]

A rendszervédelem kikapcsolása egy adott lemez esetében

A Rendszer megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, kattintson a jobb gombbal a Számítógép elemre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.

A bal oldali ablaktáblán kattintson a Rendszervédelem hivatkozásra. Rendszergazdai engedély szükséges Amennyiben a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót, vagy hagyja jóvá a műveletet.

A Védelmi beállítások területen kattintson a kívánt lemezre, majd a Beállítás gombra.

Kattintson a Rendszervédelem kikapcsolása választógombra, az OK, majd ismét az OK gombra.

2012. nov. 12. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:

A windirstat program megmondja mi van a lemezen!

[link]

2012. nov. 12. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!