Hova ez a nagy fejlődés?
Na szóval:
Minek ennyit fejlődni, most kellett venni 340 ezerért gépet:
I7 processzor 12GB ram, és valami sapphire videókártya 3GB
Nekem megfelelt a ddr1 es gép XP vel, a win7 nem is tetszik annyira. Minek ennyit fejlődni, a régi gépemet anno 160ezer-ért vettem, most nem ér meg 6ezret....
Van aki állandóan cserélget, van aki csak ritkán. Rövidebb idő alatt kevesebbet vesztenek a dolgok az értékükből, így ha gyakran adsz el és veszel új alkatrészeket, akkor nem lesz hirtelen ilyen nagy a kiadásod...
Ha nem akarsz a legújabb játékokkal játszani, hanem megfelel a felülnézetes GTA1, akkor simán maradhatsz a régi gépednél. A fejlődésnek megvan a jó és rossz oldala is, felesleges ezen panaszkodni...
Te vetél 340ért neked kel tudni mire és mért veted:D
játékra kb. 160ezerböl is kijötél volna
ugyan azt nyujtota volna max 10-20fps el kevesebb de attól még játszható és élvezhetö
csúcsprocikat sosincs értrlme megveni ha csak mem komoly munka a cél
ha nagyon ütös és minöségit akartál voln akor is kb. 200ezer
persze ezek monitor nélküli árak
.
az a te döntésed hogy mikor és hogy akarod tartani a lépést a technikával
egy tabletet speciel én 2-3évre venék legalább és azért mert használnám és nem mert legújab és holnap lecserélem
ugyan ez van telefonal is de lényegében már tableteknek számitanak azok is
gépet is azért veném hogy használjam
és azért 2-3 év nem rövid idö
és aki normálisan tud keresni anak 2-3évente 100-150ezret kiadni nem olyan sok azért hogy jóléreze magát gépes/netes világban
és 2-3 év múlva azért még 40-50ezret is lehet ér egy konfig
arról nemtehet senki hogy te valami iŕodai p4 et 160éţ megvetél újonan de az is 10-20ezret még ma is megér kompleten
szóval ha ténleg 5ezres gép akor az kb. 12éves
értelmetlen volt de hát te dolgod
játékra ha high közlei beálitásokra gondolsz akkor 2évig lesz biztosan elég és ugy 3. évben is még türhetö lesz de akkor már lesni fogod az akori 150ezres gépeket is...
minimum 5 év az nevetséges egyszerüen fiziaki határa van enek nem pénz határa...
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!