Milyen ez a számítógép ház?
Tehát nem tudom hogy milyen fajtájú/márkájú számítógép házam van itt vannak a képek:
méretei (mm)
185x480x435 kb (szélesség,hosszúság,magasság)
És sajnos semmilyen a házra utakó matrica nincs csak az alaplapra illetve procesorra. Nemsokára 4 éves lesz a ház.
Remélem valaki tud segíteni előre is köszönöm!
Igen újonan (és persze használtan is) ez a két legelterjedtebb igyhát legszabványosabb alaplap típús
mATX meg a "normál" ATX
van még ITX ami igen kicsike barbone pc be való és van XL-ATX ami szerverekbe való pl. aligha ilyent fogsz veni
de rengeted szabvány van még ami nem kompatibilis ezekel de ilyenekbe retkán fogsz botolni
leginkább OEM kész "irodai/munkai" gépekbe raknak ilyeneket amik nem elterjedt szabvány szerintiek BTX stb...
.
te gépházadba jó az ATX is most pedig mATX van bene
de nagyon szük gépház ahogy elnézem szóval én nem alaplap miat agódnék hiszen beleférhet egy hatalmas alaplap is de ami alaplapra megy azok már nem biztos hogy elférnek
szia töröltem kérdést listámról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!