Szerintetek melyik szemüveg kamera legyen?
sok infot nem írnak,gyhogy a legdrágább a legjobb alapon váassz.
a vám hatóságok b@szatatni fognak mert "rejtett megfigyelésre alkalmas eszköz" azaz kém cucc.
nem vicc a tv-ben volt hogy srácok rendeltek és a vámosok lecsaptakrájuk,hogy kémek,meg minden....de egy közép rossz ügyvéd tud segiteni.erre számits.
Hát ahogy látom ezek ilyen ócska webkamera minőségűek lehetnek. Meg azért bátor aki ilyet hordani is mer... méterekről kiszúrja bárki hogy nem sima szemüveg csak.
A normálisabbakat vagy tízszer ennyiért lehet kapni.
Kedves utolsó válaszoló! Nem tudom olvasod-e még ezt, de ha igen, tudnál nekem mesélni arról, hogy hogy funkcionál webcameraként a szemüveg? Én is pont ezen gondolkodom, de nekem fontos lenne,hogy jó képet adjon, és azonnal egy távoli gépre. A hang az tök mindegy.
Köszi előre is
Kedves hozzámszóló!:) Mint rejtett kamera szinte tökéletesen funkcionál, nehezen lehet csak kiszúrni a szemüveg közepén lévő kamerát :) Ennek az úrnak is szemüveg kamerája van, ha gondolod nézd meg, hogy milyen minőségben vesz:
http://www.youtube.com/watch?v=I1HdncKT0xo
Minden rendben van vele, csak egy baj van vele, hogy az ember idővel rájön, hogy neki semmi szüksége nem volt ilyesmire, egyszóval jól gondold meg, hogy valóban meg szeretnéd e venni.
Én egy hétig használtam, aztán meguntam, felkerült az apród-ra, mint olcsón eladó keveset használt árú :) Most per pillanat a vételár feléért próbálom eladni, szóval semmi értelme nem volt megvennem... :)
Ez márt nem a témához jön, de azért leírom :) Én egész életemben 2 rejtett kamerát vettem. Az egyik a Sapka kamera volt, a másik pedig a Szemüveg kamera. Mindkettőt az előző bejegyzésemben lévő weboldalról vettem. Őszintén szólva a Sapka kamerát nem ajánlom senkinek. Ha valamit, akkor ezt nem ajánlanám egy Kémnek sem :D Rossz képminőség-hangminőség, illetve eléggé feltűnő a "rejtett kamera" a sapka tetején :)
Ha a kettő közül kellene választani, akkor én a Szemüveg kamerát ajánlanám, mivel sokkal jobb a kép-hang minősége, sokkal pontosabban tudod felvenni a felvenni kívánt dolgokat :)
Egy idő után rájöttem, hogy nekem az egyik Rejtett kamerára sincs szükségem, ezért a szemüveg kamerát elajándékoztam, a sapka kamerát pedig még próbálom eladni valakinek :)
Szerintem a Rejtett kamerák teljesen fölöslegesek, soha többet nem fogok venni. Nekem a rejtett kamerás korszakomnak vége, én eljutottam a kézikamerákhoz, amik annyira megtetszettek, hogy soha el nem cserélném őket :)
Sokkal több előnyük van, és még később is hasznosak lehetnek :) (LCD, Több hely a felvételeknek, gyors feltöltés, jobb minőségű felvételek, vissza lehet nézni a videókat stb).
Ha valamit ténylegesen ajánlanék, az a normális kézikamera lenne, vagy esetleg még az Action kamerák :)
Mégha nem is túl sokat, de remélem tudtam segíteni :) Kecske legyen veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!