Miért nem tudok A/5 -ös lapra nyomtatni? Hol lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Papírt betöltöttem, a nyomtató lapadagolóját hozzá igazítottam. Minden beállítást elvégeztem, több helyen is, nyomtatóbeállításokban, mindenhol átírtam a papírméretet A/5 -re, mégsem úgy nyomtatja ki a nyomtató. Kijelölt területet szerettem volna kinyomtatni, ezt is mindenhol bejelöltem, és még a kisebb lapon sem lett volna 1 oldal, mégsem csinálja így a gép. A nyomtató HP Deskjet 2050 A. A szöveges rész Open Office. org -ban van. Nem tudom ez számít e. Már elpazaroltam sok lapot, az eredményem pedig nulla. Már nincs több ötletem. Aki találkozott már hasonló problémával kérem írjon. Köszönet.2012. nov. 6. 11:57
1/2 anonim válasza:
Csináld meg A4-re a doksit, két hasábosra, fekvőre. És mindig csak a bal hasábba legyen szöveg, a jobb hasáb maradjon üresen. Majd az A5-ös lapot töltsd bele úgy, hogy fekvő legyen (tehát olyan széles, mint az A4-es).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. (: Annyira törtem a fejem a megoldáson, hogy ez eszembe se jutott. :)
2012. nov. 7. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!