Mi lehet a baja ha tegnap lett kicserélve a tápegység?
""Chicony Adrenalin 1000W megoldja a gondod""
érted ennyi adatból mit mondhatnánk?
amugy nagyvalószinüséggel régi tápod tönkre tett valami (vagy több is) hardvert gépben és ezért nem jó illetve szintugy ugyanakaora valószinüséggel ugyasn oylan rosszminöségü tápot vetetek ami hiába új de ugyan ugy veszélyes és káros a gépre
ha kevés a pénzed jobba használtan egy minsöégi tápot venni minthogy ujonan egy ócskát...
ja amugy arra céloztam hogy irj valamit gépedröl leginkább processzort és videokártyát
és jó lene ez az új táp pontosan...
tápot nem irtad
ilyen gépet elvisz 350W os mesze mesze
FSP APN 350W újonan 8ezer
használtan már 4-5ezerért találni minöségi normlis tápot
de persze mondom nem biztos hogy a táp a gond de lehet amugy érdekes eladó lehetett aki 450 nél is nagyobbat ajánlott ilyen gépbe
mást én nemtudok segiteni mesziröl
ha valami tönkre ment az tönkre ment nem lehet mit teni... általában nem igen lehet javitani csak cserélni
Fogalmam sincs! Párom vette ő meg elutazott, nekem meg gőzöm sincs! A táp neve: n power tc thermal control!
Újra telepítés segíthet?
Kis városomban és környékén 3 szerelønél volt egysem tudta meg csinálni anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!