Milyen kormányt ajánlotok?
Figyelt kérdés
A LÉNYEG: maximum 10et szánok rá, de akkor már sokat mondtam...láttam vannak 5-6-7ért is, de nem tudok köztük különbséget tenni, hogy melyik mennyire és mire jó.2012. nov. 4. 13:03
2/3 csacsi2 válasza:
Orbánt NEM... Egyet értek az előttem szólóval. Igen csak gépfüggő. Olyat válassz amit jól lehet hangolni.Esetleg driver-ek vannak hozzá stb.Készítsd fel rá az op. rendszered, ne érjen meglepetés.
3/3 anonim válasza:
Ha még aktuális Logitech Momo de ha szánsz rá +10.000-t kapsz Logitech driving force gt-t amit 900 fokba el lehet fordítani és ezért szimulátorhoz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!