Megéri használt XBOX 360-at venni használtan?
Szerintem baromira megéri a 60 ezret. Pláne, hogy még annyi sincs:
Ennyiért mást nem kapsz újonnan, amivel ilyen minőségben lehet játszani (kivéve persze a PS3-at).
A használt is megéri, ha találsz 250GB-os Slimet 50 ezer alatt megkímélt állapotban Flash nélkül. És ne úgy fogd fel, hogy ez egy játékgép, mert mellette multimédia központ is. Nézheted rajta a hálózaton megosztott filmeket, képeket, hallgathatod a zenéket.
Nem tudom mit tettél a PS2-vel, hogy nem bírta csak egy évig. Nekem 7 éve rendkívül megbízhatóan működik.
Szerintem nem sok a 60000, játék mellett tudsz rajta netezni, alkalmazásokat letölteni, stb. (Ha van Xbox Live Gold előfizetésed.)
Egyébként, ha játszani akarsz, nincs olcsóbb megoldás, ugyanis egy igazi gamer PC összeállítása az Xbox árának sokszorosa lenne.
Figyelj szerintem teljesen megéri! Jobb mint egy PC mert a konzol specifikusan játékra való. Én a Konzol Bázis- ban vettem az enyémet leakciózva! Olcsóbban jössz ki és még egy két játékot is tudsz mellé venni a maradék pénzből. A lurdy házban vannak, de van weboldaluk is: [link]
Ha új játékra adsz le előrendelést ingyen kiszállítják! :D Én egy játékot kértem előrendelésben és egyik nap már hozták is amikor még máshol nem volt a boltokban! Most ugyan kevesebb időm jut játszani konzolon de már újítottam egy PS-t is mert használtan jó áron jutottam hozzá. Remélem tudtam segíteni a döntésben!
Csak újat vegyél a 2 év garancia miatt és Xbox360 Slim 250GB-at a játékokat így fel tudod másolni a HDD-re és így kíméled az olvasót+gyorsabb lesz a töltés és halkabb a gép működés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!