Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy exe videót...

Hogyan lehet egy exe videót átkonvertálni aviba?

Figyelt kérdés
Egy Photodex nevű programmal készített képes vetítést szeretnék átkonvártálni aviba, vagy más formátumba!

2012. nov. 3. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
én Format Factory programot használok konvertáláshoz.jó kis cucc,szerintem elbirkózik vele.
2012. nov. 3. 15:44
 2/6 coopper ***** válasza:

Szia.

Csak Tipp : Elvileg az EXE progik is lementik valahova a videót, vagy a diavetitést, nézd meg a temp direktorit, hogy abban mit találsz.

Tölsd fel az EXE progit valahová a netre, és linkeld be, elszórakozok vele én is, esetleg mások is.

Sok sikert.

Üdv.

2012. nov. 3. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincs meg a Photodex program, csak netről töltöttem le ezt az exe fájlt!
2012. nov. 3. 17:16
 4/6 coopper ***** válasza:

Szia.

Akkord linkeld azt az EXE progit amit letöltöttél a netről.

Üdv.

2012. nov. 3. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:
2012. nov. 3. 21:02
 6/6 coopper ***** válasza:

Szia.

Megnéztem, ment ugyan a Temp mappába, de nem a képeket, meg a zenét, hanem a lejátszó progit.

Ha AVI-t szeretnél akkor próbáld valamilyik Screen recorder programot (pl : [link] )

A képeket, sikerült kinyerni belőle Multiextractor nevezetű programmal, sajnos ez a progi fizetős.

Sok sikert.

Üdv.

2012. nov. 4. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!