Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem mozog az egér mikor...

Miért nem mozog az egér mikor bekapcsolom a cod 2-őt?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a cod 2-őt megáll a bal felső sarokban az egér, és nem tudom mozgatni. Amint kilépek már semmi baja sincs az egérnek. Szóval nem az egérrel van a baj...akkor mégis mivel?

2012. nov. 2. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Konsolba ird be hogy cl_bypassmouseinput 0 te okos.
2012. nov. 4. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Így sem szuperál de kössz az oltást...
2012. nov. 4. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Pedig biztos hogy ez kell. Csak a menüben nincs, játékban okés?
2012. nov. 4. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát így a játékba sem tudok belépni. Beírtam amit mondtál kódot de semmi, ugyanúgy egy helyben van az egér
2012. nov. 4. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Beteszed cfg-be egy sorként, az sem segit? Vagy keress rá most milyen értéken áll.
2012. nov. 4. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Továbbra sem működik... :/
2012. nov. 4. 18:47
 7/9 BTzone509 ***** válasza:
konzolba a kód elé rakjál / jelet úgy próbáld meg
2012. nov. 10. 14:28
 8/9 A kérdező kommentje:
úgy csináltam...
2012. nov. 13. 15:45
 9/9 Geri7979 válasza:
nem tudom hogy még aktuális e de azt hiszem tudok segíteni. Egyik nap nálam is fellépett egy két hiba először mindig leált a játék uttána nem mozgott az egér. Megoldás (nálam jó lett igy) menj a könyvtárba ahonnan inditod az sp,mp-t mind a kettőt tedd xp service pack 3 ra. és azután elvileg mozogni kell az egérnek
2014. dec. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!