Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fontos! Lehet ezt így csinálni?

Fontos! Lehet ezt így csinálni?

Figyelt kérdés

Bocs a kérdésért, ha égő, de még nem vagyok nagyon tapasztalt a számítógépek terén...

Szóval. Ha valamilyen programot letöltök, vagy felrakok a gépemre, ha még az asztalon van, akkor is a "C:" -ben foglalja a helyet. Tehát, mivel a D:-nek több a kapacitása, egyszerűen át raktam oda, majd letöröltem a C:-ről.

A D:-n probléma nélkül elfut a program, vagy film, csak arra lennék kíváncsi, hogy ront ez valamit a számítógép memóriáján. Mert eddig a D: teljesen üres volt. Még egyszer bocsi, ha értelmetlen a kérdés XDD

2012. nov. 2. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha telepített programról van szó, akkor uninstall és telepítéskor kell a "D"-t megadni célnak. Ha csak simán másolós a cucc, akkor átmásolod a "D"-re és letörlöd az asztalról...
2012. nov. 2. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ront de a másodlagos partíciót általában archiválásra (adatmentésre) használjuk fényképek filmek dokumentumok...

A C partíción van az oprendszer és sérülés esetén a rajta lévő adatok elveszhetnek ezért hozunk létre D másodlagos partíciót.

2012. nov. 2. 17:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

:D

2012. nov. 2. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:

A memórián nem ront semmit, mert a merevlemez és a memória NEM AZONOS!

Amúgy ugyanúgy elfut másik partícióról is, de érdemesebb inkább úgy csinálni, hogy a C:-re mennek a programok, a D: meg marad az adatoknak. Ha ide is-oda is teszel mindent, akkor annak előbb-utóbb káosz lesz a vége és nem fogod tudni, mi hol van.

2012. nov. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!