Fontos! Lehet ezt így csinálni?
Bocs a kérdésért, ha égő, de még nem vagyok nagyon tapasztalt a számítógépek terén...
Szóval. Ha valamilyen programot letöltök, vagy felrakok a gépemre, ha még az asztalon van, akkor is a "C:" -ben foglalja a helyet. Tehát, mivel a D:-nek több a kapacitása, egyszerűen át raktam oda, majd letöröltem a C:-ről.
A D:-n probléma nélkül elfut a program, vagy film, csak arra lennék kíváncsi, hogy ront ez valamit a számítógép memóriáján. Mert eddig a D: teljesen üres volt. Még egyszer bocsi, ha értelmetlen a kérdés XDD
Nem ront de a másodlagos partíciót általában archiválásra (adatmentésre) használjuk fényképek filmek dokumentumok...
A C partíción van az oprendszer és sérülés esetén a rajta lévő adatok elveszhetnek ezért hozunk létre D másodlagos partíciót.
Köszi a segítséget!
:D
A memórián nem ront semmit, mert a merevlemez és a memória NEM AZONOS!
Amúgy ugyanúgy elfut másik partícióról is, de érdemesebb inkább úgy csinálni, hogy a C:-re mennek a programok, a D: meg marad az adatoknak. Ha ide is-oda is teszel mindent, akkor annak előbb-utóbb káosz lesz a vége és nem fogod tudni, mi hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!