Zoli1212 kérdése:
Milyen laptopot vegyek ami jó?
Figyelt kérdés
ami erös gép és nem valamilyen gagyi
ja és persze nem játszás szempontjábol!
2012. nov. 2. 16:52
2/4 anonim válasza:
Én tavaly karácsonykor vettem egy ASUS k53sc-sx17d laptopot, és eddig semmilyen problémám nem volt vele, bizonyos mértékig játékra is jó, persze nem a legújabbakra, de 2012-ig mindent visz. 180.000 forint volt még akkor. Azóta ennyiért jobbat is kapsz. Egyébként böngészésre, munkára, multimédiás alkalmazásokhoz (zene, film, könyv) is tökéletes.
3/4 A kérdező kommentje:
250.000 van most rá
értem és amugy ha most vennék akkor miylent tudnál ajánlani?:)
2012. nov. 3. 12:57
4/4 anonim válasza:
Szerintem egész jó, bár nem i7-es (hat magos) hanem csak i5-ös (öt magos) processzor van benne, attól még nagyon jó, főleg mert 1000 GB-os winchester van benne, meg 8 GB RAM, 2 GB videokártya rammal, ez nagyjából mindenre elég kell legyen. Amiatt ne aggódj, hogy játékra is jó, sose tudhatod mikor fog megtetszeni valami, inkább legyen jó mindenre, mint pont egy valamire nem. Van benne WiFi, meg 4 USB 3.0-ás port, meg DVD író/olvasó (Blu-Ray olvasóval árult laptop nem éri meg). Szerintem korrekt gép. Azért nézd meg máshol van-e ugyanez olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!