Videókép "beflashelése" mitől lehet? Képek és infó lent.
Játszottam a Modern Warfare 2vel és egyszer azon kapom magam hogy a játék színes pixelekre szakad és ellepik a képernyőt.
Gondolom valami videókártya hiba /amúgy ATI Radeon x1950 Pro van/ vagy driverhiba nemtudom, de ehhez egy drivert találtunk.
Később játszottam az MW3al is ott semmi gond se volt akár a CoD4nél, de amint a 'Black Box' -ot lecseréltem 'RELOADED' -re már azis tönkrement minden 10. percben..
A pixelhasadás csak úgy múlik el ha újraindítom a gépet mert ha kilépek akkor az asztal és minden más is elromlik.
Szóval ötletem sincs mit csináljak, lehet szedni kéne egy másik Installt de nagyon rossz netem van és ha most szedem 1-2 napig és kiderűl hogy az is rossz akkor az pech..
Még ami lehet hogy teljesen meghalt a videókártyád akkor viszont kuka és venni kell egy újat!
De a táp minidg legyen erősebb a kártyánál mert különben azt is kivégzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!