Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videókép "beflashelése" mitől...

Videókép "beflashelése" mitől lehet? Képek és infó lent.

Figyelt kérdés

Játszottam a Modern Warfare 2vel és egyszer azon kapom magam hogy a játék színes pixelekre szakad és ellepik a képernyőt.

[link]

Gondolom valami videókártya hiba /amúgy ATI Radeon x1950 Pro van/ vagy driverhiba nemtudom, de ehhez egy drivert találtunk.

Később játszottam az MW3al is ott semmi gond se volt akár a CoD4nél, de amint a 'Black Box' -ot lecseréltem 'RELOADED' -re már azis tönkrement minden 10. percben..

A pixelhasadás csak úgy múlik el ha újraindítom a gépet mert ha kilépek akkor az asztal és minden más is elromlik.

[link]

[link]

Szóval ötletem sincs mit csináljak, lehet szedni kéne egy másik Installt de nagyon rossz netem van és ha most szedem 1-2 napig és kiderűl hogy az is rossz akkor az pech..

2012. nov. 2. 11:49
 1/4 altec lansing ***** válasza:
elavult a videó kártya drivered a programok telepítése és törlésénél töröld ki a régit és szedj le ujjat ha valami gebasz van ír nekem ide--> szasdani@freemail.hu
2012. nov. 24. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy leírod a címed, ritka az ilyen segítőkész ember. :D De az a baj hogy már próbáltam és ehhez a kártyához egyetlen driver van, ami felvan most téve:/
2012. dec. 23. 21:43
 3/4 altec lansing ***** válasza:
Próbáld frissíteni:D alul van a tálca jobb alsó sarok nyilacska és ott van a videókártya ikon és rá kattintasz akkor ott van valahol hogy frissítések
2014. márc. 22. 23:35
 4/4 altec lansing ***** válasza:

Még ami lehet hogy teljesen meghalt a videókártyád akkor viszont kuka és venni kell egy újat!

De a táp minidg legyen erősebb a kártyánál mert különben azt is kivégzi.

2014. márc. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!