Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket vegyem meg?

Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés
szerintetek ez az xbox360-ot: [link] vagy ezt a gépet : sajnos link nincsen de 3gb-os videókártya , 6 magos proci , 8 gb ram szerintetek melyiket vegyem meg ?

2012. okt. 31. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Így játékokra én a gépet venném, de van olyan ratyi kártya, ami 3 gb-s de szinte bf2 high-on akadva megy rajta :D (ez csak egy példa). A többi az jónak tűnik, tehát gondolom, hogy nem rossz kártya. Mint már említettem, én a gépet venném.
2012. okt. 31. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
3GBos van 7950,7970.Ha ezen lennének,akkor a PC jobban megéri, ha valami alsókategóriás kártya,akkor inkább xbox.
2012. okt. 31. 21:36
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hát:D aligha 7950/7970 röl van szó pedig azokon van értelme vagy netán gtx670/680 on még ha lene oylan változat

de mivel valószinü HTPC lehet az a 3GB os igy nem lesz értelme xbox jobb

2012. okt. 31. 21:59
 4/5 golyo69 válasza:
játékra xbox... ha mást is akarsz akkor a gép,, szerintem igazi játék élmény konzollal tudod elérni,,
2012. nov. 2. 17:42
 5/5 SpartanR81 válasza:
Ez az Xbox a Halo 4 limitált konzolja. A Halo 4 pedig nem jön ki PC-re. Nekem van boxom, meg egy egész jó PC-m is. PC-n szebb a grafika, de az xbox jobb játékélményt nyújt.
2012. nov. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!