Windows 7 gondok! (? )
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nemrég lett Windows 7-es a gépem és nem találom rajta a CD/DVD írót. Vagyis találtam valamit aminek az a neve, hogy Windows DVD-készítő. De ez a program valahogy állati lassú, egy DVD-t akarok kiírni és már vagy fél óra eltelt és még csak 15%-nál tart. Egyáltalán jó progival próbálkozom? Eddig Nero programom volt, csak azt ismerem, de fizetős, vagy csak én nem találok normális letöltőkét hozzá. :S Légyszi segítsetek, hogy akkor most mi legyen, vagy küldjetek linket ahonnan valami normális DVD írót le tudok szedni, ami nagyon pici helyet foglal! Köszi! :)2012. okt. 31. 17:31
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
3/7 Komplikato válasza:
Azért a gyártó oldala kissé megbízhatóbb letöltési forrás:
Amúgy az Ashampoo szoftverének 11-es legújabb verziója pont most kemény 10 dollárba kerül akciósan. És azért az picit jobb, mint egy NERO 50-70 dollárért.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves második válaszoló: a második linket leszedtem, és ott melyik részével lehet olyan DVD-t írni, ami gépen és lejátszón is megy és nem írja ki más gépen, hogy írásvédett? :D Köszi! :)
2012. okt. 31. 18:25
5/7 anonim válasza:
A gyárilag másolásvédett lemezek védelmét az író program nem szünteti meg, erre külön programok léteznek. Ilyen például a dvd decrypter, vagy a DVfab. Ezekkel gyári DVD lemezeket (film) tudsz másolni.
6/7 A kérdező kommentje:
És a filmek írása opción belül melyiket kell választani? A Video-DVD írása előkészített mappából-t vagy a Filmfájlok másolása CD/DVD/Blu-ray diszk-re-t? :)
2012. okt. 31. 18:49
7/7 anonim válasza:
Filmfájlok másolása CD/DVD/-re. Ezt válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!