Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miértnem futnak a játékok?

Miértnem futnak a játékok?

Figyelt kérdés
mikor elindítom a játékot , úgycsinál mintha elindulna aztán fekete kép fogad és lefagy a gép..eddig ment normálisan minden játék most meg...lehet hogy vírusos a gépem?
2012. okt. 31. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
hát az újra telepités meg oldja a bajodat:)
2012. okt. 31. 15:03
 2/6 anonim válasza:
Még egy módja van.A crack!Az úgy kell hogy nyisd meg a total commander nevű programot, bemountolod a játék képfájlját és ha belemész a total commander egyik oldalában kikeresed a játék képfájlát és akkor van olyan mappa hogy "crack" azt nyisd meg.A total c. másik oldalában pedig keresd ki a játék mentési helyét és amint megvan akkor a crack mappában azokat a fájlokat jobb klikkel jelöld ki és nyomj egy F5-ös billennyűt és megvan a crack.remélem hasznos voltam:)
2012. okt. 31. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, a játék megvan crakkelve nem azzal van a gond!:)
2012. okt. 31. 20:41
 4/6 anonim válasza:
ez mit jelent?Hogy megy a játék?
2012. nov. 1. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:
már ujra raktam a windowst és megy.
2012. nov. 4. 18:19
 6/6 anonim válasza:
köszi az elismerést a szakértelmemmel szemben :).Az osztályomban mindenki pöffeszkedik, hogy:"húúú mennyire értek a géphez, hűűűűúú én mennyire értek a géphez.Nagyon idegesítő.Egyébként másik játékoknál is crackelj mert több játéknál is kell.:).mert ha másik játék sem indulna akkor vagy az újratelepítés vagy a crack.
2012. nov. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!