Mi baja van a monitornak/számítógépnek?
Figyelt kérdés
egyszerűen minden ok nélkül megszakad a kapcsolat a monitor és a gép között, ma pl akkor amikor megnyitottam egy képet a photoshoppal, tegnap meg amikor legeneráltam egy világot minecraftban, hirtelen fekete lesz a kép, de megy a gép is és a monitor is, csak a monitor azt a képet adja be mint mikor nincs csatlakoztatva a géphez, ami hülyeség mert minden vezeték a helyén van, többször is megnéztem, ilyenkor az se segít ha újraindítom, csak ha kikapcsolom egy ideig. Mi lehet a baj?2012. okt. 31. 11:53
1/2 anonim válasza:
Több mint valószinű, hogy a képkartya hibásodott meg a monitorban. Szerintem vidd el szerelőhöz, vagy a kukába :) De újat venni olcsóbb :)
2/2 anonim válasza:
több alkatrész értékének megváltozása okozza a hibát. 3000ft-bol javitható. (szándékosan nem irtam le hogy mi a gond, nem akarom elvenni a szakemberek kenyerét, meg a sajátomat sem.
vidd szerelőhöz a monitort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!