Blu-ray lemez lejátszása XP alatt hogyan lehetséges?
Mac Blu-ray Player for Windows 2.6.1
Program jellemzői
1. Az első Blu-ray lejátszó, amely támogatja a Mac és PC rendszer.
2. Tökéletes támogató Blu-ray dekódolás, és képes eltávolítani AACS, BD +.
3. DVD-lejátszó is. Támogatása DVD dekódolást és DVD menüt.
4. Kiemelkedő teljesítmény.
Minden média formátum támogatott: Blu-ray, DVD, VideoCD, MOV, MKV, AVI, FLV, WMV, MP4, MPEG, RMVB, MP3, WMA, AAC, AC3, stb.
Honlap: [link]
PowerISO
Fájl menü > CD/DVD/BD meghajtó megnyitása...
Eredmények: a gépem fagyogat (most telepítettem újra), a lejátszó lefagy nem akar se lemezt se iso-t vinni, a Poweriso-val ha megnyitok valamit, és a filmet átakarom húzni egy lejátszó programba akkor félóráig bontja ki.
Miért nem lehet rendesen egy BD lemezt lejátszani, vagy akár iso-ból, nem értem. Rendesen menüvel, mintha asztalin nézném. Mint ahogy PowerDVD-vel DVD-t tudok nézni :-(
a fagyogatás miatt gondoltam, tápra (nem mellékesen,1 hete cseréltem 3 hónapos 650 W-os Chieftec tápot, megadta magát, kiderült, hogy valami Thermaltake /kínai/ cég a gyártója!, uakkor a 7 éves 400W-os FSP minden gond nélkül működött, csak már kevés volt a videókarinak a leadott teljesítménye.)
Videókártyád memóriája? a BluRay lejátszás igen csak, zabálja...
próbáltad már másik (pl. bika) gépen lejátszani?
Üdv. Nekem olyan problémám van, hogy ha bemountolom az ISO fájlt akkor ha megnyitom a meghajtót akkor nem támogatott. nincs a meghajtón semmi. Ha az ISO fájlt TC-vel (TotalCommander) nyitom meg akkor sincs benne semmi. Szeretnék egy kis segitséget kérni.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!