Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beállítani azt,...

Maresz 1229 kérdése:

Hogyan tudom beállítani azt, hogy a notebookom a másodlagos videókártyát használja?

Figyelt kérdés
Kettő videókáryta va benne ez 100%.De nem tudom hogy használjam a jobbat.Segítsetek!Windows 7 Home Premium van rajta.
2012. okt. 30. 14:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Eljutottam odáig, hogy megnézzem hogy kettő van benne és igen.De még mindig nem tudom, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy a jobbat használja mert a rosszat hiába tiltom le akkor nem működik a jobb.És mikor újra indítomna képernyőméret lecsökken és nem lehet átállítani.Segítsetek!
2012. nov. 5. 19:28
 2/4 anonim válasza:
ugyan ebben a helyzetben vagyok, neked végül megoldódott? és ha igern akkor hogyan?
2013. okt. 12. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem oldódott meg van egy jó Asztali gépem dobtam a laptopot! SZAR NEM JÁTÉKRA VALÓ!
2013. okt. 28. 20:30
 4/4 anonim válasza:
én is ebe a helyzetbe vagyok csak nekem intel vgar hasznal és a mésik jobb
2014. jan. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!