Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri megvenni az Anonym...

Megéri megvenni az Anonym heckercsomagot?

Figyelt kérdés
mi a véleményetek róla?
2012. okt. 29. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Neked...nemhiszem.Az valószinűleg tartalmaz kismillió konzolszerű programot.És a kérdésed csonka megfogalmazásásból nem tippelnélek szoftverprogramozónak...de még mezei adminisztrátornak sem.Bocs ha tévedtem,de ha igazam van akkor a csomag használatához szükséged lesz egy 500 oldalas használati utasításra.A hackercsomagot nem megvenni...azt letölteni kell,vagy torrentesen,vagy warezről.Vagy kalózmásolatban kölcsönkérni egy havertól.
2012. nov. 24. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:

ja nem tévedsz....8.-os lány vagyok...letölteni meg nem fogom, a múltkor is vírusos lett a gépem miközben rá akartam rakni egyet, szóval marad a körbekérdezgetés hogy kinek van..

de azért köszi

2012. nov. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!