Most tudnék venni USA-ban egy iPhone 5-öt, mert most megyek ki egy hétre. A kérdés az lenne, hogy azt írják, ha szolgáltatót választasz, 200 USD a 16 GB-s, ha nem akkor 650 USD. Ha választ az ember szolgáltatót, az ott is jár havidíjal, vagy ott elég, ha választok egyet és majd elévül, mindenféle pénzbeni kötelezettség nélkül?
Nem, ott csak viccből kell két évre aláírni, nem is kell kifizetni, sőt minden app ingyen van.
2012. okt. 28. 16:55
2/9 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, nem Magyarország, sosem lehet tudni, és inkább megkérdezem, gondolom Te ott élsz, h ilyen jártas vagy a témában ;)
2012. okt. 28. 17:20
3/9 A kérdező kommentje:
És ha már itt tartunk, nem két évre kell aláírni :)
2012. okt. 28. 17:21
4/9 anonim válasza:
de két évre kell, és igen, kell fizetned havidíjat, ugyanúgy jösz ki ha magyaro. -n veszed...
2012. okt. 29. 20:38
5/9 anonim válasza:
Kulfoldikent nem valaszthatsz szolgaltatot, vagyis turistak nem irhatnak ala szerzodest, vagyis a szerzodeses "akcios" arat nem fogod megkapni. Ennyi!
Csak ugy tudsz venni, hogy kifizeted a full osszeget a fuggetlen telora!
2012. okt. 30. 21:05
6/9 anonim válasza:
Annyira fura hogy az emberek 99%-ának ez egyértelmű, az 1% meg miert nem olvassa el az apróbetus reszt es a feltételeket?
Usaaaa és akkor ingyen adnak mindent? Ugyan már
2012. okt. 30. 22:59
7/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám, hogy 1% van így ezzel, de ezen nem vitatkozom. Elég furcsa lett volna, ha úgy lenne, mint ahogy a kérdésben leírtam, de gondoltam azért van ez az oldal, hogy az ember megkérdezze, mert nem minden nap tudok kiugrani oda és inkább biztosra megyek. Senki nem mondta, hogy minden ingyen van csak feltételeztem, hogy a márka, ami onnan származik jóval olcsóbb lehet ott, és ha már az apró betűs résznél tartunk, a nagybetűs részben ott van, hogy lehet 1 évre is kötni:) Viszont abban biztos vagyok, ha az USA-ban teszek fel egy hasonló kérdést más országra vonatkozóan, akkor nem ilyen lenéző, bunkó, "ki ha nem én" válaszokat kapok, de lehet h elég csak átlépni az országhatárt nyugatra és máris normálisabbak az emberek. Bár ez a magyar ember jellemző, nem is tudom miért lepődök meg rajt... Külföldi emberek viselkedésével pedig azt hiszem elég sok tapasztalatom van. Azért köszönöm a "kedves" válaszokat.
2012. okt. 31. 00:14
8/9 anonim válasza:
Bizonyára sértve érzed most magad amiért hülyeséget kérdeztél, és nem kaptál normális választ. Ha már a magyaroknál tartunk akkor azt is el kell ismerni hogy a kritikát sem bírjuk ugye? :)
Nem is a kérdéssel van baj, hanem azzal hogy milliószor meg lett válaszolva már a kérdés.
Ha menni USA akkor a leg egyszerűbb besétálni egy üzletbe és megkérdezni. Mi mit tudtunk volna mondani amúgy is? Javasolni hogy vigyél magaddal elég pénzt hogy ki tudd fizetni? Vagy fürödni meg rendesen hogy ne legyél büdös? Kb ennyit.
A többi meg le van írva az Apple.com on.
Hülye kérdésre hülye válasz...
2012. okt. 31. 11:25
9/9 anonim válasza:
Az elmúlt 1 hónapban legalább 5x megkérdezték már ezt. Csak a keresőt kellett volna használni. Sőt a kiíráskor is feldobja a hasonló kérdéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!