Mit csináljak, segitsetek?
Van gy web oldalam amin vannak illegális zenék és be tetem a google reklámját és most akarnak küldeni egy ellenőrző levelet amiben benne van a pin kód csak nem tudom hogy nem kapok valamien bírságot ha kiderül hogy az én web oldalam?
1000 látogató,oldal letöltés 12000,a web oldal olyan 2 hete működik és egyre nővégszik naponta 20-60 látogató
Erre előre kellett volna gondolkodni. Nem csak azokat az oldalakat büntetik akik konkrét adatot tárolnak, hanem akik csak tárhelyekre mutató linket osztanak meg.
A Google reklám és a jog két dolog. Ha ők kizárják a letöltőoldalakra való reklámozást, akkor nem vehetsz részt a programban.
Ha pedig a szolgáltatónak bárki jelenti hogy te milyen oldalt futtatsz, nekik vagy törölni kell, vagy kiadni a regisztrátor adatait a jogvédőknek/hatóságnak ha kérik, amikor a törlési felszólításnak nem teszel eleget.
Miután a jogvédett művek terjesztése bűncselekmény, először azt gondold végig hogy mennyire számít a népszerűség elérése ilyen oldalakkal ahhoz képest, hogy mit vállalsz magadra a futtatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!