Szentpap kérdése:
Medal Of Honor Warfighter MOHW. EXE müködése le áll, miért van ez?
Figyelt kérdés
El bírom inditaní a játékot át viszem az első pályát majd mikor át akar lépni a másodikra ki dobja az ablakot hogy az MOHW.EXE le állt miért van ez?
Gainward - GeForce 9600GT PCIe 1024MB DDR2 DVI ez a vidi kártyám van ez lehet a baj hogy nem bírja ?
+ ADM Atholn 7750 Dual Core 2,70GHz 2 magos vagy esetleg ez ? vagy valami más ?
2012. okt. 27. 21:18
2/7 anonim válasza:
Nem a vidokartya a hibas,ha az elso palyan tulmentel problema nelkul ugyanazzal a videokartyaval,akkor a masodik palyan miert ne mehetnel at.Talan nem jo a jatek maga.Nalam is volt olyan hogy megfelelt a gepem a jateknak,megis kidobott hibauzenet nelkul.Es persze ez nagyon idegesito.
3/7 anonim válasza:
Elozo vagyok,de lehet hogy az elso valaszolonak is igaza van,mert a jatek 4 magos procit ker(vagyis az az ajanlott).
4/7 SutaDani válasza:
a minimumnak megfelel a proci és a vga is. nálam is volt már ilyen probléma, de tettem még RAM-ot a gépbe és már nem jelentkezik ez a probléma.
5/7 volumax35 válasza:
Én is felraktam,de csak crack fix-et találtam ,bemásoltam minden és azt irja ki hogy nem idul el mert MSVCP100.dll hiányzik
6/7 miximaxi válasza:
Nálam is az Msvcp100.dll fájl hiányzik! Mit telepítsek hogy fent legyen ez a fájl?
7/7 SutaDani válasza:
ez van. vedd meg vagy nem mükszik. én megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!