Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan vásároljak az internetröl?

Hogyan vásároljak az internetröl?

Figyelt kérdés

Fiatal fiu vagyok és még sosem vásároltam a neten.

Valaki elmagyarázná nekem vagy link hogy hogyan kell?

Postai cuccok stb mert nem tudok semmit...

2012. okt. 26. 22:45
 1/2 tamasoft ***** válasza:

Egyszerű dolog, de elmondani nehéz. Egy valamit tisztázni kell, nagyon fontos: Nem az internetről, hanem az internet segítségével vásárolsz ilyen esetekben.

Tehát vagy webshop-ból, ami egy normál boltnak felel meg tulajdonképpen, vagy magánszemélytől tudsz vásárolni, ami egy apróhirdetés szerű vásárlást tesz lehetővé.

A webshop ahány hely, annyi szokás, de mindegyik helyen nagyon le van szabályozva, hogy milyen lépéseket kell a vásárláshoz végrehajtani. Ha kiválasztottad, hogy mit szeretnél megvásárolni, azon az oldalon a vásárlás menete is felettébb pontosan le van írva.

2012. okt. 26. 22:51
 2/2 belapus ***** válasza:

Ez az OTP megoldása:

[link]

Úgy tudom, a K&H-nál régebben az volt, hogy minden egyes tranzakcióhoz generáltak egy egyszer használatos kódot.

2012. okt. 26. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!