Igo 2006-ot rá tudom varázsolni x950hd-ra?
A felbontás a gondom.
Tudom vannak már újabbak, de én ezt szeretném.
Válaszokat köszönöm!
Az iGO 2006-nak 2009-ben megszűnt a támogatása, ha jól tudom egyébként a max felbontás amit kezelt az 640x480.
Nem tudom a térképek mikoriak? tudod egyáltalán frissíteni őket? Bár írtad hogy ennél szeretnél maradni, én a helyedben lecserélném legalább egy iGO8-ra, a felülete hasonló.
Nekem is a régi mio navigációmon a 2006-os igo volt, de mivel már nem volt hozzá frissítés, le kellet cserélnem egy igo8-ra.
A 3D épületeket, meg a domborzatot a beállítások menüben ki lehet kapcsolni, így a memóriát sem eszi annyira. Bár a wayteq-nél ez már nem számít, ha jól tudom 128 MB memóriával rendelkezik, ami több mint elég.
Arra kell csak figyelned, hogy a készülék felbontásának megfelelő igo-t szerezz be.
Nagyon tetszett a 2006 egyszerűsége, gyorsasága. Tudom gyors már mind, de nekem a 2006 tűnt a leggyorsabbnak, tapasztalat. Sokszor másodperceken múlik, egy több kilométeres fordulás, stb. (kamion)
Jöhet az a primo 2.0! Köszönöm, és a választ is!
Legfrissebb térképeket honnan tudok leszedni?
Poikat hol találok e legegyszerűbb csoportosításban?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!