Pár játék miatt érdemes XBOX360-at venni?
Szerintem megéri,mert nem csak a játékok de feeling is más egy konzolon berakod a gépbe a lemezt és már játszol is + egy kontrollerbe sűrítve az irányítás,menü stb.. nem kell harminc gombot használni mint a PC-s játékoknál.Az Xbox360 kontroller nagyon kifinomult egyes játékoknál nagyon jól átjön egy-egy fegyver ereje(Fallout 3 GOTY,Borderlands stb...)szó szerint a kezedben érzed a játékot.A PC-n mivel sokan egérrel nyomják a játékokat(90%)ez a konzol feeling kimarad.
Egy másik érv a Live szolgáltatás ahol,multizni tudsz haverokkal,Facebook,Youtube,Internet Explorer,Stb...netezésre is alkalmas.
Hát ha van egy ultraerős PC-d én meggondolnám, most ilyen fifa, cod meg hasonlók miatt nem vennék boxot, jelenleg sok játék grafikája PC-n szebb ugye a konzolok most kicsikét lemaradtak, mert idősek, de amint jön a kövi generáció megint lemarad a PC(remélem).Exkluzív játékok miatt érdemes, esetleg Gears of War, meg HALO széria ezek jók.Úgy tudom a multiplayer sem laggol, nem úgy mint PC-n, hogy bejön valaki 20-as pingel meg valaki 100-150-essel és csak rontja a játékélményt.
Na meg nekem érdemes venni mert az én PC-men se a Battlefield 3 se más új játék nem fut már élvezhetően.
Ráadásul igaz az is, hogy az Xbox 360 kontrollerével nagyon élvezetes a lövöldözés, sokat dob a játékélményen!
Vehetsz most is boxot de én úgy vagyok vele, hogy megvárom a jövő évi E3-at valószínűleg ott bejelentik az új Xboxot(ha van eszük), ha meg nem akkor bátran fogok utána én is venni egy 360-at, mert, hogy PC-re nem költök többet az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!