Hangaladozas miert van ( ati kartya)?
pontosan az a problema, hogy a vga bekavar, csak ugy tudtam beallitani a kepernyot, hogy letiltottam az ati kartya alapertelmezeset.
tehat lenyegeben 2 monitort, es 2 hangeszkozt lat.
hangeszkozkent, hiaba van letiltva, egy ido utan elmegy a hang es kiirja, hogy el lett tavolitva, 5 sec es minden a regi.
otlet?
"Hangaladozas"...ez mit akar jelenteni nem sikerült megfejtenem.
Miért nem írsz ékezetet?
Szedd le a drivert és rakj újat! Nagy a "ketymety" ott az ATI körül...
az eredetit telepitettem tegap.
a netet meg be kell allitanom, telorol irok.
pl.: minden tokeletes, hallgato egy zenet kb.30 masodperc mulva dob egy hibauzenetet, hangeszkoz el lett tavolitva,megvaltozott a kobfiguracioja,
ujrainditom a zenet megint van eszkoz, hang es minden---- 30 masodperc ugyanez
ez lelen van zene, film, jatek minden soran.
csak annyit csinaltam, hogy szedszettem a gep aramcsatlakozasait, aramtalanitottam, kitakarittottam.
ezert nem kene, hogy megvaltozzanak a beallitasaim.
amikor ujra raktam a gepet ugyaezeket kellett csibalnom, hogy csak egy mobitort lasson es csak egy hangeszkozt. de most nem sikerul.
Lehet, hogy elmozdítottál valamit takarítás közben de lehet eszközhibán kívül még akár vírus is.
A 2. leírásod alapján én csak megnézném a gépemet belülről csatlakozók, vezetékek stb. rendben vannak-e.
Van vírusvédelmed egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!