Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom összekötni az...

Hogyan tudom összekötni az Xbox360-at a pc-vel?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy Xbox360-at, és nem nagyon értek még hozzá. Van néhány dolog a számgépen, amit az x360-ra akarok rátenni, pl.: játékkiegészítés, meg még néhány más dolog.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom összekötni a két gépet, milyen kábelek kellenek hozzá, és mit kell beállítani?

már rákerestem a google-ban, de nem találtam semmi hasznosat, csak néhány hozzákapcsolódó fórumot, de nem igazán értettem, miről beszélnek.

Hogyha részletesen elmagyaráznátok, vagy küldenétek egy linket ahol részletesen le van írva, akko azt nagyon megköszönném.

2009. aug. 8. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
várjunk de a pc-s cuccokat akarod rápakolni xbxora?:)
2009. aug. 10. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, azokat
2009. aug. 11. 11:34
 3/5 A kérdező kommentje:

mármint filmeket, zenéket.

a játékkiegészítés alatt az x360-as játékokat értettem

2009. aug. 11. 12:32
 4/5 anonim válasza:
Elvileg van hozzá egy ilyen kábel nem tudom mi a neve azt hiszem "ethernet kábel" azt dugb bele mind2be és menj bele a windows media centre be és onnan rém egyszerű. Az xboxon menj bele a Windows media centrebe és érzékelni fogja. Vagy menj bele a Windows Media Playerbe és valahol ott van h Media Sharing nekem legalábbis( WIndows 7-en). Sajnos csak ennyit tudok merz azér ez más lehet XP-n vagy Vistán
2009. aug. 21. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A Vistán ugyanúgy kell,

de Media C. csak a Home Pr.-on, Enterprise-on, Ultimate-n, XP Media Center ed.-on... van telepitve Home Basicon, Starteren, no.

(de a játékkiegészitéseket mással kell pl.: pendrive.)

Nekem Ps3 Slim konzolom van, azon pendrive-on lehet...

2009. nov. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!