Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a cod mw2 t...

Hogyan tudom a cod mw2 t alteriwnetes verziot, felrakni?

Figyelt kérdés

tudataban vagyok a folyamatanak, megis hibat ir ki, ha az exere kattintok.

updatelnie kellene, de nem indul el kiir egy olyan hibat, hogy nem tud vmit feloldani(kesobb leirom pontosan).

aztan felraktam a2008asvisual+++, es a 3.5 net keretrendszert nem tudom, mert azt irja, hogy ezzel kapcsolatban a windows szolg telepitesenel rs beallitasoknal probalkozzak.

ott minden ki van pipalva, ill nekem mar frissitve van. a 4.is.

az xfire alkamazasnak mindenkeppen telepitve kell hogy legyen?

2012. okt. 20. 05:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, de az alteriwnetes mw2 már nem működik. Helyette van egy másik,amit ezen az oldalon találsz meg. Az IW4M "takarja" az mw2-t, az IW5M pedig az mw3-at.

[link]

2012. okt. 20. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:

volt. egy ilyen gyanum, koszi a valaszodat.

ehez jo ez a verzio vagy le kell szedni egy masikat. ill pontosan nem tudod hogyan kell ennek lefolynia ebben az esetben, leiras,video,stb.. egy link v ilesmi.

elolre is koszonom.

2012. okt. 20. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Hello. A folyamat ugyanaz,mint az alteriwnet esetében. Regisztrálsz az oldalra,majd egy "frissen" telepített mw2-höz leszeded az updatert, és hagyod,hogy frissítsen.
2012. okt. 20. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
csak multit v single+ multi
2012. okt. 20. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az eredeti verziót(mivel anno megvettem sajnos..) másoltam át egy mappába, és csináltam meg a fent említett dolgot. De, szerintem elég csak a multi..
2012. okt. 20. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszodat
2012. okt. 21. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!