Mit állíthattam el? (Mappabeállítás)
Figyelt kérdés
Ha rákattintok egy mappára akkor nem ugyan abban az ablakban nyitja meg, hanem egy újban. Valaki tudja, hogy hol tudnám visszaállítani? a vezérlőpult/mappabeállításoknál ami legfelül van, hogy minden mappa ugyanabban az ablakban nyílik meg menüpont arra van állítva de még sem jó. Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
2012. okt. 19. 22:08
1/5 anonim válasza:
Pedig az állítja! Szerintem próbáld meg átállítani arra, hogy mindig újba nyissa meg aztán vissza, hogy mindig ugyanabban az ablakban! Néha van, hogy csak megőrül! És ha még mindig nem OK, akkor indítsd újra! Hátha az segít!
2/5 A kérdező kommentje:
átállítottam arra, hogy külön nyissa meg, meg is nyitogattam mappákat, utána vissza, és ugyan azt csinálja. újra is indítottam, de semmi :\
2012. okt. 19. 22:16
3/5 anonim válasza:
Én vírusra gyanakodnék a helyedben, attól is szokott ilyeneket csinálni.
4/5 A kérdező kommentje:
indítok egy keresőt.
2012. okt. 19. 22:18
5/5 A kérdező kommentje:
nem vírustól sajnos még mindig nem jó :\
2012. okt. 19. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!