Tudnátok paramétereket adni egy laptophoz?
Figyelt kérdés
Egy ismerős megy ki bolhapiacozni, hallottam, hogy mindenféle használt (vagy alig használt) de jó cuccok vannak kint.
Húgomnak szeretnék egy laptopot hozatni, ami úgy 3-4 éves, és netezésre meg nem nagy igényű játékokra megfelel. Pl. a sims2 fusson azért el rajta élvezhető szinten. Apósom is megy vele, rajta keresztül tudok kommunikálni a dologról az illetővel és mivel ő nem ért hozzá, össze kéne írnom, mit nézzen a pasas, milyen tudást, stb. Szóval tudnátok ilyen összesítést írni?
Mekkora proci, videókártya, ram stb. kéne az általam leírtakhoz.
2012. okt. 19. 11:06
1/7 anonim válasza:
Két magos processzor 1.8 GHz-cel nem árt, 2 GB RAM, 15"-os gondolom, esetleg valamilyen olcsó dedikált videokártya. Tudjon WiFi-t, bár ez talán már alap, meg legyen magyar billentyűzete. Ha olyasmi számít még, akkor esetleg beépített kamera. De lehet ezeknél gyengébb is, ha nem szánsz rá túl sok pénzt. A fenti konfig szerintem 50 körül kijön, bár nem ismerem annyira a használtpiacot.
2/7 anonim válasza:
Svehát ?
15 euro tol nézze
ha jól emlékszem 1 euróért bekapcsolják hogy működik e
VGA kártya intel ,nvidia, ati
ram min 256 DDR
procci P4 es
3/7 anonim válasza:
ma 11:11
Legyen magyar billentyűzete? austriábol? huha:D
4/7 A kérdező kommentje:
Ami volt neki ezelőtt (bátyánk elvitte), az 50 volt, de az általad leírtnál gyengébb, igaz nagy különbség, hogy itthon boltban lett véve használtan. Ennyit nem is akarunk rá áldozni, de ahová ki szokott járni a pasas, pár tízezerért szokott hatalmas plazmatvket hazahozni. Szóval sok minden irreálisan olcsó. egy árkategóriát belövünk neki és talán sikerül annyiért egy használható tudásút szerezni.
2012. okt. 19. 11:22
5/7 anonim válasza:
#3: nekem nem jött le a kérdésből, hogy Ausztriába mennek :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most épp hova mennek, osztrák bolhapiacokra szoktak. a billentyűzet nem is számít, az előző is német volt, tudta használni, vakon megtalálja a magyar betűk helyét.
2012. okt. 19. 11:26
7/7 A kérdező kommentje:
Ja az első válaszomát az első válaszadónak írtam, hogy ahhoz képest gyengébb. telefonról pötyögök, nem láttam a friss választ.
2012. okt. 19. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!