Nyíregyházán melyik a legolcsóbb számítástechnikai bolt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 10:11
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Távol álljon tőlem a 2. válaszolóval vitázni, az tény és való, hogy a város legjobban felszerelt boltja.
De ha idegrohamot akarsz kapni a kiszolgáló faszitól, akkor menj oda. A kopasz eladó szerintem úgy viselkedik az eladókkal, mint aki egész életében a prérin élt, és még én vegyem megtiszteltetésnek, hogy ha egyáltalán válaszol a kérdésemre. Bunkó modortalan f@sz.
(Bocs kedves #2., ez nem rólad szól.)
4/7 anonim válasza:
Oh, bocs, a vevőkkel viselkedik flegmán.
5/7 anonim válasza:
Érdekes. Velem még nem beszélt így.... Talán van valami oka,amiért úgy válaszolt neked...
6/7 anonim válasza:
Életemben nem beszéltem vele , csak láttam milyen "kedves" hangnemben válaszol a vásárlóknak.
7/7 anonim válasza:
Én vagyok, az 5. válaszoló. Nos, akkor nem tudom,hogy mi lehetett a kínja.Szerencsére nekem még, nem adódott ilyen problémám. Ja és bocs az off miatt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!