Wii multiplayer lehetséges-e? Többi lent.
Figyelt kérdés
Lenne egy wii flashelt játékkonzolom és azt szeretném megtudni hogy ha én vennék rá internetet akkor azon tudnák multiplayerezni amit ugy töltöttem le?2012. okt. 15. 17:28
1/2 anonim válasza:
Igen, flashelt Wii-vel is probléma nélkül fel tudsz menni a netre és multiplayerezni. De nem kell rá "venni" internetet, nemtudom mire gondoltál... WiFi van benne, a beállítások között rácsatlakoztatod az otthoni routerodra és már megy is a net. Arra figyelj hogy amikor Update-elni akar, mondj neki NO-t!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi amugy ugy éretettem hogy azt halottam hogy kéne venni ilyen wii wifi conectiont vagy mit...
2012. okt. 16. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!