A Sims 3 alapjáték EREDETIBEN elindul más gépen, ha már egy előzőn fel lett telepítve?
de nekem csak annyira kell a lemez, hogy feltelepítsem az alapjátékot, mert van egy eredeti kiegészítőm (természetfeletti erők) és az nem indult el a letöltött alapjátékkal. ezért kell nekem eredetibe.
de ha kér kódot akkor az már nem lesz jó?
Persze, hogy elindul :) A telepítéshez még ugyan azt a kódot is használhatod, csak egyébként regisztrálni nem tudsz már vele a Sims 3 oldalára :)
Ha pedig bármi kieget ráteszel után, akkor annak a cd-jével fog elindulni a játék, így az alapot visszaadhatod a barátodnak :)
na hát nekem is ez volt a véleményem, csak elbizonytalanítottak, ezért kérdeztem meg itt is.:D
meg belegondoltam, hogy nyílván azért árulják az interneten használtan, mert más is fel tudja használni még.
regisztrálni netre nem akarom, csak feltelepíteni, hogy induljon a kiegészítő.:)
nagyon köszönöm a segítséget! :)
ma délután megcsináltam és a játék tökéletesen ment! :) semmi gond nem volt egyikkel sem. a telepítés is simán ment.
a vicceskedvű válaszolók meg kíméljenek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!