Honnan szerezzek max 5ezerért egy képernyőt?
Figyelt kérdés
kéne egy használt bármilyen képernyő max 5ezerért, irodai munkához kéne+1 képernyő, hogy könnyebben dolgozzak.2012. okt. 13. 09:36
1/9 anonim válasza:
Vaterán nézz körül, talán találsz valami nagyon régi, nagyon használtat.
2/9 algopirin válasza:
Annyiért azért elég necces, csak maga a kiszállitás kb.2rugo.
www.hardwaredepo.hu én tőlük szoktam használt cuccokat beszerezni, ha olyasmi kell.
Ha nincs nekik kint az oldalon dobsz egy emailt mi kell kb. mennyiért és ha lehet megoldják.
3/9 algopirin válasza:
4/9 anonim válasza:
Jófogáson, és az Apród-on, orba-szájba. Akár működőképes 2-3 e. ért.
5/9 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy
"Response Time
25 ms"
:)))
2012. okt. 13. 09:53
6/9 A kérdező kommentje:
fél percet kell várjak, hogy reagláljon? :))
2012. okt. 13. 09:54
8/9 algopirin válasza:
Ez is egy okostojás....
"fél percet kell várjak hogy reagáljon" gratulálok, bocs hogy ajánlani mertem....
Sok szerencsét a monitorvásárláshoz ötezerért, gondolom 19' kell vagy nagyobb és minimum kalibrálható is legyen.
9/9 A kérdező kommentje:
Jó értelek, én néztem el. mindegy, majd úgy is veszek egy fullHD-s újat, csak most gondoltam míg nincs pénzem újra legyen éppen valami.
2012. okt. 13. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!