Telepítési probléma. Mi lehet a baj? (XP)
Két problémám van
1.
Az egyik meghajtómra sikerült feltelepítenem az XP-t,utánna kikapcsoltam a gépet,viszont amikor újra bekapcsoltam a gépet akkor az XP töltő képernyőnél újraindul a gép
(Itt megjegyezném hogy előtte fájlokat másoltam át erre a merevlemezre egy másik merevlemezről amin boot problémák álltak fenn.Buherált XP volt rajta és valami hal32.dll fájlt nem talált,de viszont ha másik merevlemezről bootoltam akkor lehetett látni minden adatot rajta.Lehet hogy az átmásolt fájlokban volt valami vírus ami miatt nem lehet bootolni az XP-t?)
2.
Másik merevlemeznél a telepítő elindul,átmásolja a fájlokat viszont nem bootol be hanem azt írja ki hogy insert system disk nem tudom ez miért van
Megoldottam a problémát
Az volt a probléma hogy nem a primary IDE-re dugtam a merevlemezt amelyiken volt a rendszer.Franc gondolta volna hogy ez bajt okoz,eddig csak a jumpereléssel szívtam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!