Hogyan rakjam a memoriakártyára a képeket? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok.! Az lenne a gondom hogy van egy TEvion kamerám/fényképezőm.. és van benne egy 4gb-os memóriakártyám. A memorikártyám tele lett ezért leszedtem róla mindent, most vissza akarnám rakni... visszarakja, de a TEvion fényképező/kamera nem játsza.. Mi lehet a baj??2012. okt. 10. 08:11
1/6 anonim válasza:
Nem a neki tetsző formában / helyre tetted a képeket.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig abba a mappába tettem ahonnan akkor kiszedtem!
2012. okt. 10. 08:52
3/6 anonim válasza:
Csinálj a géppel egy képet és oda tedd a többit is, mert lehet hogy rosszul emlékszel. Néha több mappa mélységben vannak a képek és ha nem oda teszed nem látja...
4/6 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltam csinálni, de sajnos akkor sem jeleníti meg a képet a fényképező... :( Nemtudom mihez kezdjek :/
2012. okt. 11. 09:35
5/6 anonim válasza:
Nem konvertáltad / forgattad el a képeket?
6/6 A kérdező kommentje:
nem, nem csináltam semmit se velük. annyit tettem hogy leszedtem őket a fényképezőnek a memoriakártyájáról és rátettem dvd lemezre, hogy ne tünjenek el.
2012. okt. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!