Laptop angol billentyűzet?
Figyelt kérdés
Ha veszek egy laptopot angol billentyűzettel, akkor elég vennem hozzá egy gyári magyar billentyűzetet és minden gond nélkül használhatom miután kicserélték?2012. okt. 9. 16:51
1/1 coopper válasza:
Szia.
Ha a nyelvi beállitás magyarra van állitva akkor igen.
Egyébként az eredeti angol billenytyűzetet is használhatod magyarként, ha tudod, hogy hol vannak az ékezetes betűk illetve a speciális karakterek. (és a nyelvi beállitás magyarra van beállitva)
Illetve ha veszel egy sima magyar USB billenytűzetet (kb 2000 pénz) azzal is használhatod a laptopodat, ha a nyelvi beállitás magyarra van állitva. Mivel egy laptop billenytűzet szerintem sokkal drágább olyan 9000 pénzre saccolom, ezt a módszert is érdemes megfontolni.
Nekem pl. Angol billenytűzetem van azzal irok. Váltogatom a nyelvi beállitásokat Magyar, Angol, Magyar, Angol, attól fűggően, hogy mit hol találok meg.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!