Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen esetbe hogy tudnám...

Ilyen esetbe hogy tudnám biztonságossá tenni a gépet?

Figyelt kérdés

Van egy gépünk, vettünk egy laptopot amihez vettünk ugye egy routert (most is a laptopról irok.). De az a kérdés hogy mióta megvan a laptop az internet vagy nem is tudom mi, nem biztonságos.

Nos, így utólag, ha már rá van telepítve a router meg minden, lehet valamit kezdeni vele hogy biztonságos legyen?

És a gépen kell valamit, vagy a laptopon?

2009. aug. 5. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:

mit étesz biztonságos alatt??

nekem is voltak regeben hasonlo gondjaim

tin yurl.com/bqqrvx

nezd meg ezt az oldalt, nekem anno segitett

sok szerencset

2009. aug. 5. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:
ezalatt azt élrtem hogy az internet nem biztonságos.. és én biztonságossá akarom tenni a laptopomon.
2009. aug. 5. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Használj Firefox-ot:D és töltsd le az AVG Toolbar-t(nem kell hozzá az alap AVG vírusírtó).Ez például a Google-ban keresel valamit elsőnek átvizsgálja az oldalakat,ha a cím mellett pipa van akkor biztonságos.De ha "X" akkor pedig vírus vagy kártevő van azon az oldalon!
2009. aug. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!